Ančovičkový dip
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 262 kcal
 - Sacharidy 7 g
 - Tuky 19 g
 - Sodík 1841 mg
 - Bílkoviny 16 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 45.5 mg
 - Draslík 458.4 mg
 - Vláknina 1502.5 mg
 - Vitamín A 1502.5 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 28.8 mg
 - Vitamín E 1.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Nasekanou šalotku a česnek rychle osmažíme v rozpáleném másle.
 - 
                                2
Ančovičky osušíme a se zbývajícími přísadami rozmixujeme na jemnou omáčku. Vše promícháme a nakonec vmícháme nasekanou petrželku.