Salát s ančovičkovým dipem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 289 kcal
 - Sacharidy 2 g
 - Tuky 25 g
 - Sodík 95 mg
 - Bílkoviny 15 g
 - Uhlovodany 1 g
 - Cholesterol 40.5 mg
 - Draslík 271.6 mg
 - Vláknina 1589.8 mg
 - Vitamín A 1589.8 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 3.4 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Rozmixujeme dohladka filety z ančovičky, hořčici, citrónovou šťávu a olej.
 - 
                                2
Směs by měla být hustá asi jako majonéza, přidáme nasekanou petrželku a opepříme.
 - 
                                3
Podáváme s různými druhy hlávkových salátů.