Hrušky se sýrem a vejci
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 328 kcal
 - Sacharidy 17 g
 - Tuky 21 g
 - Sodík 66 mg
 - Bílkoviny 19 g
 - Uhlovodany 16 g
 - Cholesterol 174.8 mg
 - Draslík 282.2 mg
 - Vláknina 9193 mg
 - Vitamín A 9193 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 5.5 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Nejprve dáme vařit vejce na tři minuty.
 - 
                                2
Mezitím oloupeme a na kostičky nakrájíme hrušky, sýr a mortadelu.
 - 
                                3
Uvařená vejce také nakrájíme a zamícháme s již nakrájenými surovinami.
 - 
                                4
V míse smícháme citrónovou šťávu, jogurt a papriku.
 - 
                                5
Do směsi přimícháme připravené suroviny a dáme na 2 hodiny vychladit, poté můžeme servírovat.