Salát z hrachu a zeleniny
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 647 kcal
 - Sacharidy 43 g
 - Tuky 49 g
 - Sodík 458 mg
 - Bílkoviny 11 g
 - Uhlovodany 20 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 588.6 mg
 - Vláknina 9709 mg
 - Vitamín A 9709 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 13.6 mg
 - Vitamín E 8.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Předvařený hrách uvaříme, scedíme, necháme okapat, cibuli a petrželovou nať nakrájíme nadrobno, okurku rozkrájíme na plátky, karotku očistíme a nahrubo nastrouháme. Zálivku připravíme smícháním majonézy s cukrem, solí a octem.
 - 
                                2
V míse promícháme hrách s karotkou a zálivkou. Salát ozdobíme plátky okurky, zasypeme cibulí a petrželovou natí.
 - 
                                3
Salát před podáváním necháme vychladit.