Plody moře se zeleninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 268 kcal
 - Sacharidy 23 g
 - Tuky 74 g
 - Sodík 1081 mg
 - Bílkoviny 31 g
 - Uhlovodany 21 g
 - Cholesterol 168.8 mg
 - Draslík 891.8 mg
 - Vláknina 8016 mg
 - Vitamín A 8016 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 47.1 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 12.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Do kastrůlku nalijeme vodu, ocet, mirin, osolíme a přivedeme k varu. Přisypeme mušle a povaříme dvě minuty. Sépie nakrájíme na plátky a přidáme do kastrůlku. Povaříme další dvě minuty a odstavíme. Scedíme, mušle, které se neotevřely, vyhodíme.
 - 
                                2
Mrkev, cuketu a ředkev nastrouháme nahrubo, rozdělíme do misek, přiložíme mušle, sépie, rozlomené ústřice, posypeme posekanými lístky koriandru a podáváme s pastou wasabi.