Holandský sýrový salát
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 376 kcal
 - Sacharidy 17 g
 - Tuky 29 g
 - Sodík 1028 mg
 - Bílkoviny 13 g
 - Uhlovodany 16 g
 - Cholesterol 80 mg
 - Draslík 134 mg
 - Vláknina 6058.5 mg
 - Vitamín A 6058.5 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 6.9 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Všechny suroviny nakrájíme na jemné nudličky. Smícháme je s majolkou ochucenou hořčicí a pažitkou.
 - 
                                2
Salát necháme asi 1/2 hodiny uležet v chladu.
 - 
                                3
Podáváme s topinkami nebo jej můžeme plnit do rajčat nebo okurek.