Francouzský zeleninový salát
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 2699 kcal
 - Sacharidy 19 g
 - Tuky 374 g
 - Sodík 227 mg
 - Bílkoviny 11 g
 - Uhlovodany 13 g
 - Cholesterol 687.5 mg
 - Draslík 573.9 mg
 - Vláknina 12853.8 mg
 - Vitamín A 12853.8 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 83.3 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěnou zeleninu uvaříme v malém množství okyselené a osolené vody a nakrájíme na malé kostičky.
 - 
                                2
Přidáme hrášek a fazolky nakrájené na proužky. Vše promícháme s majolkou ochucenou citronovou šťávou.
 - 
                                3
Salát necháme několik hodin uležet v chladu.