Treska se slaninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 496 kcal
 - Sacharidy 10 g
 - Tuky 27 g
 - Sodík 712 mg
 - Bílkoviny 52 g
 - Uhlovodany 8 g
 - Cholesterol 140.1 mg
 - Draslík 120 mg
 - Vláknina 822.8 mg
 - Vitamín A 822.8 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté filé obalíme v mouce, smíchané se solí a pepřem.
 - 
                                2
Připravené porce filé naskládáme do vymazaného pekáče, polijeme trochou mléka a posypeme strouhankou. Kolem okrajů pekáče vyrovnáme plátky anglické slaniny. Filé poklademe vločkami másla a dáme péct do vyhřáté trouby na 25 minut.
 - 
                                3
Podáváme se zeleným hráškem.