Brambory pečené III.
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 200 kcal
 - Sacharidy 31 g
 - Tuky 6 g
 - Sodík 83 mg
 - Bílkoviny 6 g
 - Uhlovodany 31 g
 - Cholesterol 9 mg
 - Draslík 1033.4 mg
 - Vláknina 12510.5 mg
 - Vitamín A 12510.5 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 28.5 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 16.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Brambory očistíme, oloupeme a nakrájíme na kostky o straně 2 cm. Osolíme, promícháme s drceným kmínem.
 - 
                                2
Zapékací mísu vymastíme, brambory do ní vsypeme, řádně zakapeme tukem a pečeme do růžova v předehřáté troubě.
 - 
                                3
Takto připravené brambory podáváme namísto vařených brambor nebo smažených hranolek.