Vařená rýže k rybám
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 302 kcal
 - Sacharidy 44 g
 - Tuky 10 g
 - Sodík 1416 mg
 - Bílkoviny 8 g
 - Uhlovodany 44 g
 - Cholesterol 12 mg
 - Draslík 283.9 mg
 - Vláknina 5010 mg
 - Vitamín A 5010 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.5 mg
 - Vitamín E 1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 12.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Rýži nasypeme do jemného sítka, propláchneme vodou a necháme trochu okapat. Cibuli nakrájíme nadrobno. V hrnci rozehřejeme máslo, přisypeme cibuli, zpěníme, přidáme rýži, promícháme, přidáme 1 lžičku mleté papriky, zalijeme rybím vývarem, osolíme a vaříme 18-20 minut. Případnou přebytečnou tekutinu slijeme a rýži podáváme k rybím pokrmům.