Vepřová kýta, krkovička, plecko s jablky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 441 kcal
 - Sacharidy 30 g
 - Tuky 26 g
 - Sodík 61 mg
 - Bílkoviny 23 g
 - Uhlovodany 30 g
 - Cholesterol 90.6 mg
 - Draslík 251.4 mg
 - Vláknina 8460.5 mg
 - Vitamín A 8460.5 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 11.1 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3162.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté maso nakrájíme na kostky a osmahneme na rozpáleném oleji, osolíme, přidáme cibuli nakrájenou nadrobno, kmín, trochu podlijeme a dusíme doměkka.
 - 
                                2
Jablka oloupeme, nastrouháme, podusíme a přidáme k masu.
 - 
                                3
Vše ještě krátce podusíme, dochutíme a podáváme s vařenými brambory nebo rýží.