Podbrdská cibulačka

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 50 g Sýr Moravský bochník 45%
  • 4 krajíc Veka
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 2 ks Cibule
  • 1 ks Petržel - nať
  • 1 l Voda pitná
  • 0.18 polévková lžíce Olej slunečnicový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 123 kcal
  • Sacharidy 17 g
  • Tuky 4 g
  • Sodík 109 mg
  • Bílkoviny 5 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 75.1 mg
  • Vláknina 1721 mg
  • Vitamín A 1721 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4.2 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Oloupanou cibuli nakrájíme na půlkolečka a osmahneme na oleji. Zalijeme vodou, krátce povaříme.

  • 2

    Plátky veky osmahneme do zlatova, položíme na ně vždy jeden plátek sýra a vložíme do talířů. Na ně nalijeme cibulový vývar a každou porci ozdobíme snítkou petrželky.

Komentáře k receptu