Rybí polévka s kysaným zelím
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 278 kcal
 - Sacharidy 14 g
 - Tuky 15 g
 - Sodík 262 mg
 - Bílkoviny 20 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 81.4 mg
 - Draslík 458.5 mg
 - Vláknina 2955 mg
 - Vitamín A 2955 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 21.3 mg
 - Vitamín E 0.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 12.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěné porce kapra podusíme v troše vody pod pokličkou asi 20 minut.
 - 
                                2
Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli osmahneme na másle dozlatova, zaprášíme moukou a znovu osmahneme. Zředíme vývarem z ryby, přilijeme vodu, osolíme a chvíli povaříme. Přidáme rajčatový protlak, kysané zelí a ještě povaříme.
 - 
                                3
Porce kapra vykostíme a nakrájíme na větší kousky. Upravíme je na talíře spolu se lžící smetany a vše zalijeme horkou polévkou.