Polévka z rybího filé se zelím
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 321 kcal
- Sacharidy 15 g
- Tuky 21 g
- Sodík 259 mg
- Bílkoviny 35 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 44.5 mg
- Draslík 222.7 mg
- Vláknina 3380 mg
- Vitamín A 3380 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 21.2 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 11.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Omyté filé (nebo rybí maso) podusíme v malém množství osolené vody. 
- 
                                2Oloupanou, jemně nasekanou cibuli osmahneme na másle, přidáme na kousky nakrájené zelí a chvíli dusíme. Zaprášíme moukou, osmahneme, zředíme vývarem z filé, přilijeme vodu a povaříme. 
- 
                                3Nakonec do polévky přidáme rajčatový protlak. 
- 
                                4Při podávání ozdobíme každou porci lžící zakysané smetany. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        