Polévka z ryb a s paprikou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 164 kcal
 - Sacharidy 13 g
 - Tuky 8 g
 - Sodík 549 mg
 - Bílkoviny 18 g
 - Uhlovodany 13 g
 - Cholesterol 60 mg
 - Draslík 777.9 mg
 - Vláknina 7670 mg
 - Vitamín A 7670 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 100.8 mg
 - Vitamín E 1.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na kolečka pokrájenou cibuli dáme do vody společně s očištěnou cibulí, osolíme a vaříme.
 - 
                                2
Přidáme rozpůlené, očištěné zelené papriky, které vaříme asi 10 minut, než změknou.
 - 
                                3
Pak papriky z vývaru vyndáme, a když vychladnou, pokrájíme je na nudličky.
 - 
                                4
Následně do polévky vložíme očištěného a rozporcovaného jesetera, spařená oloupaná rajčata, která jsme pokrájeli na čtvrtky, přidáme ocet a vše vaříme do změknutí 30 minut.
 - 
                                5
Před podáváním do rybí polévky vložíme nazpět pokrájenou papriku a dochutíme solí.