Studená rajčatová polévka s kefírem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 136 kcal
 - Sacharidy 18 g
 - Tuky 4 g
 - Sodík 104 mg
 - Bílkoviny 8 g
 - Uhlovodany 10 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 357.5 mg
 - Vláknina 3679.5 mg
 - Vitamín A 3679.5 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 19.1 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Rajčata spaříme, oloupeme, vykrájíme semena a rajčata nakrájíme nadrobno.
 - 
                                2
Kefír rozšleháme, přimícháme rajčata, sůl, pepř, cukr a dobře promícháme. Před podáváním necháme polévku dobře vychladit.