Sýrová cibulačka

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Sýr Eidam cihla 30%
  • 2 ks Cibule
  • 1 ks Polévkové kostky Vitana
  • 1 ks Žemle tuková
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 stroužek Česnek
  • 1 l Voda pitná
  • 2 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • 2 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 232 kcal
  • Sacharidy 13 g
  • Tuky 16 g
  • Sodík 70 mg
  • Bílkoviny 10 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 13.8 mg
  • Draslík 79 mg
  • Vláknina 1792.3 mg
  • Vitamín A 1792.3 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4.1 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 11.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, zalijeme vývarem připraveným z bujonu a masoxu.

  • 2

    Přidáme česnek, osolíme, opepříme a necháme povařit.

  • 3

    Housku nakrájíme a opečeme na másle, přendáme na talíř.

  • 4

    Přidáme nakrájený tvrdý sýr na kostky a zalijeme horkou polévkou.

  • 5

    Posypeme petrželkou.

Komentáře k receptu