Polévka (vhodná pro krevní skupinu B)
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 66 kcal
 - Sacharidy 13 g
 - Tuky 1 g
 - Sodík 138 mg
 - Bílkoviny 3 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 345 mg
 - Vláknina 10654.1 mg
 - Vitamín A 10654.1 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 69.5 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěnou zeleninu a kysané zelí vložíme do hrnce s vroucí vodou a přidáme koření. Vaříme asi 25 minut.
 - 
                                2
Měkkou zeleninu vyjmeme a můžeme ji nakrájet do polévky. (Polévku můžeme podávat jen jako vývar bez nakrájené zeleniny.)