Polévka z vepřového jazyka
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 367 kcal
- Sacharidy 21 g
- Tuky 23 g
- Sodík 365 mg
- Bílkoviny 24 g
- Uhlovodany 21 g
- Cholesterol 126.3 mg
- Draslík 689.6 mg
- Vláknina 16984 mg
- Vitamín A 16984 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 13.7 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 12.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Omytý vepřový jazyk uvaříme v solené vodě doměkka. Do vývaru přidáme Vegetu, pepř, očištěnou, na kostičky nakrájenou zeleninu a povaříme. 
- 
                                2Uvařený jazyk ponoříme na chvíli do studené vody a oloupeme. Nakrájíme jej na malé kousky a vložíme do polévky. 
- 
                                3Polévku před podáváním ozdobíme petrželkou. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        