Vývar z drůbeže
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 25 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 0 g
- Sodík 1983 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 22.3 mg
- Vláknina 3510 mg
- Vitamín A 3510 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.1 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Suroviny z kuřat očistíme a opláchneme, zalijeme je vodou, uvedeme do varu, zmírníme příkon tepla, mírně osolíme a zvolna vaříme 45-60 minut. 
- 
                                2Během vaření přidáme očištěnou, opláchnutou, částečně rozkrájenou zeleninu a dovaříme. 
- 
                                3Nakonec hotový vývar procedíme hustým cedníkem. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                        