Rybí vývar s candátovými knedlíčky
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 388 kcal
- Sacharidy 33 g
- Tuky 109 g
- Sodík 879 mg
- Bílkoviny 14 g
- Uhlovodany 28 g
- Cholesterol 61 mg
- Draslík 700.7 mg
- Vláknina 6385.9 mg
- Vitamín A 6385.9 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 20.6 mg
- Vitamín E 1.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 9.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Omyté maso z candáta (bez kůže) nakrájíme na kostky, krátce uložíme do mrazničky, pak rozmixujeme a protřeme sítem. Vmícháme nasekaný kopr, osolíme a opepříme. Nakonec do směsi přidáme ušlehanou smetanu. 
- 
                                2Lžičkou vypichujeme ze směsi knedlíčky, urovnáme je na podnos vyložený fólií a vložíme do chladničky. 
- 
                                3Oloupanou mrkev a celer nakrájíme na nudličky, šalotku na kostičky. Zeleninu osmahneme na rozehřátém másla, přilijeme vývar, uvedeme do varu a zvolna povaříme 10 minut. 
- 
                                4Rybí knedlíčky vložíme do osolené vroucí vody a vaříme je asi 6 minut. Na talířích zalijeme knedlíčky rybím vývarem se zeleninou a ihned podáváme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        