Mrkvová polévka s nudlemi a tofu
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 149 kcal
- Sacharidy 22 g
- Tuky 89 g
- Sodík 10 mg
- Bílkoviny 7 g
- Uhlovodany 18 g
- Cholesterol 21 mg
- Draslík 61 mg
- Vláknina 5782.5 mg
- Vitamín A 5782.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Mrkev oloupeme, jemně nastrouháme, orestujeme na rozpáleném oleji, přidáme Vegetu, zamícháme a zalijeme vodou, vaříme asi 10 minut. 
- 
                                2Nudle uvaříme v osolené vodě, slijeme, přidáme do polévky. Nakonec vložíme nadrobno nakrájené Tofu a nasekanou petrželku. Necháme prohřát asi 5 minut. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        