Sendvičová polévka
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 275 kcal
- Sacharidy 20 g
- Tuky 12 g
- Sodík 990 mg
- Bílkoviny 21 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 33.8 mg
- Draslík 248.2 mg
- Vláknina 84 mg
- Vitamín A 84 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.4 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Žemle z předchozího dne nakrájíme na 8 silnějších plátků, vložíme je do vyhřáté trouby a mírně opečeme. 
- 
                                2Sýr nakrájíme na stejné plátky jako žemle. 
- 
                                3Do zapékacích mističek střídavě vrstvíme plátky žemlí a sýr. 
- 
                                4Vývar přivedeme k varu, ochutíme sherry a zalijeme jím žemlovou směs. 
- 
                                5Mističky vložíme do středně vyhřáté trouby a směs krátce zapečeme. Nakonec polévku posypeme nasekanou petrželkou. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        