Hovězí vývar s masem a bramborami
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 141 kcal
- Sacharidy 13 g
- Tuky 89 g
- Sodík 912 mg
- Bílkoviny 18 g
- Uhlovodany 10 g
- Cholesterol 25 mg
- Draslík 774.6 mg
- Vláknina 6957.5 mg
- Vitamín A 6957.5 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 9.2 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Oloupané brambory nakrájíme na kostičky, očištěné houby nakrájíme na plátky a obojí zalijeme v hrnci částí vroucího vývaru. Osolíme a uvaříme doměkka. 
- 
                                2Potom přilijeme zbylý vývar, přidáme na kostičky nakrájené vařené maso, mrkev a celer z vývaru a chvíli povaříme. 
- 
                                3Polévku při podávání ozdobíme nakrájenou pažitkou. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                        