Jarní vývar
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 413 kcal
- Sacharidy 25 g
- Tuky 35 g
- Sodík 820 mg
- Bílkoviny 7 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 269.3 mg
- Vláknina 3452.4 mg
- Vitamín A 3452.4 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 12.1 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Drůbeží vývar přivedeme k varu. 
- 
                                2Mladou mrkvičku a brukev nakrájíme na delší proužky, lociku na kostičky, posekáme lístky kerblíku, vše nasypeme do vývaru. Přidáme mladý hrášek a fazolky, osolíme, opepříme a vaříme na mírném ohni 25 až 30 minut. 
- 
                                3Polévkové těstoviny uvaříme podle návodu na obalu, scedíme a necháme okapat. 
- 
                                4Do talíře vložíme vždy jednu vrchovatou lžíci uvařených těstovin a zalijeme horkým vývarem se zeleninou. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        