Hovězí polévka se zavářkovými těstovinami
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 234 kcal
- Sacharidy 24 g
- Tuky 7 g
- Sodík 3646 mg
- Bílkoviny 19 g
- Uhlovodany 10 g
- Cholesterol 17 mg
- Draslík 471.5 mg
- Vláknina 4239.8 mg
- Vitamín A 4239.8 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 82.6 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Ve větším hrnci uvedeme do varu hovězí vývar. Osolíme, opepříme a poté vložíme sušené zavářkové těstoviny. Důkladně zamícháme a uvedeme opět do varu. 
- 
                                2Při snížené teplotě vaříme, až jsou těstoviny hotové, tj. 7-8 minut. Během varu často mícháme, aby se těstoviny neslepily. 
- 
                                3Nakládané papriky necháme okapat a nakrájíme na drobné kostičky, které rozdělíme do čtyř talířů a zalijeme dochucenou polévkou. Parmazán nakrouhaný na jemné hoblinky podáváme zvlášť. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        