Asijská hovězí polévka
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 586 kcal
- Sacharidy 94 g
- Tuky 13 g
- Sodík 1126 mg
- Bílkoviny 24 g
- Uhlovodany 94 g
- Cholesterol 31.5 mg
- Draslík 1247.6 mg
- Vláknina 4013.9 mg
- Vitamín A 4013.9 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 15.3 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Rýžové nudle namočíme asi na 20 minut do teplé vody, aby změkly. Slijeme je a dáme zatím stranou. 
- 
                                2Vývar přivedeme k varu, rybí omáčku a poté značně snížíme teplotu. Další velkou nádobu naplníme vodou a dáme vařit. Do vařící vody vložíme sušené nudle a omyté fazolové klíčky. Vaříme tak dlouho, až jsou nudle měkké, ale ne rozvařené. Fazolové klíčky by si měly zachovat křehkost. 
- 
                                3Nudle s fazolovými klíčky i vařící vývar rozdělíme do 6 servírovacích misek, přidáme okapané rýžové nudle, stejnoměrně rozdělíme kolečka syrové cibule, nasekanou jarní cibulku a plátky syrového steaku. Ozdobíme listy koriandru a máty. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        