Burgundská polévka
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 191 kcal
- Sacharidy 15 g
- Tuky 185 g
- Sodík 98 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 9 g
- Cholesterol 11.9 mg
- Draslík 442.7 mg
- Vláknina 8951.4 mg
- Vitamín A 8951.4 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 23.2 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Tykev, karotku, celer omyjeme, oloupeme a nakrájíme na kostky. Zelí nakrájíme na tenké plátky, oloupané brambory na nudličky. Oloupaný česnek nakrájíme na tenké plátky a celerovou nať rozsekáme. Na polovině tuku podusíme česnek, celer a karotku. 
- 
                                2Do měkké zeleniny přidáme vodu, osolíme, přidáme zelí, tykev 
- 
                                3a brambory. 
- 
                                4Uvaříme doměkka. Nakonec dáme do polévky zbytek tuku a okořeníme pepřem a pažitkou. 
- 
                                5
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        