Humří vývar s račím masem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 475 kcal
 - Sacharidy 32 g
 - Tuky 22 g
 - Sodík 1825 mg
 - Bílkoviny 33 g
 - Uhlovodany 32 g
 - Cholesterol 281.6 mg
 - Draslík 633 mg
 - Vláknina 3212 mg
 - Vitamín A 3212 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.6 mg
 - Vitamín E 2.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Do woku nalijeme humří vývar, přimícháme sójovou omáčku, zázvorovou šťávu a přivedeme k varu.
 - 
                                2
Rýžové nudle si dáme nabobtnat do hrnce s vlažnou vodou a když jsou dostatečně měkké, scedíme je a propláchneme studenou vodou.
 - 
                                3
V misce si rozšleháme vajíčko, které zamícháme do polévky. Pak do polévky vložíme uvařené maso z říčních raků, rýžové nudle, polévku promícháme, osolíme a opepříme podle chuti a mírně vaříme ještě 5 minut.
 - 
                                4
Polévku podáváme s omytým, na nudličky pokrájeným pórkem.