Krémová cibulačka s hovězím masem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 608 kcal
 - Sacharidy 23 g
 - Tuky 44 g
 - Sodík 412 mg
 - Bílkoviny 31 g
 - Uhlovodany 11 g
 - Cholesterol 203.2 mg
 - Draslík 539.8 mg
 - Vláknina 5728.8 mg
 - Vitamín A 5728.8 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 16.7 mg
 - Vitamín E 10.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté maso, vložíme do hrnce s vodou a se špetkou soli. Přidáme dvě oloupané a na plátky nakrájené cibule doměkka. Potom maso vybereme, nakrájíme na malé kousky, které vrátíme do vývaru s cibulí.
 - 
                                2
Zbylou cibuli oloupeme, nakrájíme na plátky, osmahneme je v pánvi na rozpáleném 60 ml oleje dozlatova.
 - 
                                3
Do cibule rozklepneme vejce, promícháme a necháme srazit, vmícháme je do polévky. Dochutíme solí, pepřem, vegetou a vše ještě povaříme. Horkou polévku rozmixujeme ponorným mixérem a stáhneme ze sporáku.
 - 
                                4
Na kostky nakrájené rohlíky opečeme do křupava v pánvi, na zbylém, rozpáleném oleji. Hotovou polévku rozdělíme do polévkových misek. Zvlášť do vhodné mističky přidáme osmažené rohlíky, /krutony/ posypeme nastrouhaným sýrem, drobně nasekanou petrželovou natí a podáváme.