Normandská polévka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 127 kcal
 - Sacharidy 23 g
 - Tuky 3 g
 - Sodík 82 mg
 - Bílkoviny 5 g
 - Uhlovodany 23 g
 - Cholesterol 1.9 mg
 - Draslík 687.2 mg
 - Vláknina 8562.8 mg
 - Vitamín A 8562.8 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 114.3 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Do hrnce s vroucí vodou vložíme oloupané brambory nakrájené na čtvrtky, pórek nakrájený na kousky, sůl a pepř. Vaříme asi 30 minut.
 - 
                                2
Potom přidáme spařenou nahrubo nakrájenou kapustu, zelené fazolky, celerovou nať, snítku petrželky a lžíci sádla. Vaříme asi 1 hodinu na silném ohni.
 - 
                                3
Polévku podáváme bez chleba.