Rybářská květáková polévka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 316 kcal
 - Sacharidy 18 g
 - Tuky 17 g
 - Sodík 455 mg
 - Bílkoviny 33 g
 - Uhlovodany 5 g
 - Cholesterol 142.7 mg
 - Draslík 244.4 mg
 - Vláknina 3330.4 mg
 - Vitamín A 3330.4 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 31.2 mg
 - Vitamín E 1.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěné růžičky květáku uvaříme doměkka v osolené vodě. Na kolečka nakrájenou cibuli osmažíme na oleji, přidáme na větší kostky nakrájené rybí filé, okořeníme mletým kmínem a trochou strouhaného muškátového oříšku.
 - 
                                2
Podlijeme vodou, ve které jsme vařili květák, a vše krátce podusíme, přidáme mouku rozmíchanou ve vodě, povaříme a nakonec přidáme rozkvedlané vejce v mléce.
 - 
                                3
Do hotové polévky dáme růžičky květáku, ozdobíme petrželkou.