Rybí polévka s tykví
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 514 kcal
 - Sacharidy 62 g
 - Tuky 20 g
 - Sodík 179 mg
 - Bílkoviny 33 g
 - Uhlovodany 47 g
 - Cholesterol 92 mg
 - Draslík 1536.9 mg
 - Vláknina 36424.6 mg
 - Vitamín A 36424.6 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 37.9 mg
 - Vitamín E 1.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 19.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Rybu očistíme, opláchneme, zalijeme vodou, osolíme, přidáme zeleninu, koření a uvaříme doměkka. Na polovině tuku osmahneme na kostičky nakrájenou tykev.
 - 
                                2
Vývar procedíme, přidáme osmahnutou tykev a 10 minut povaříme.
 - 
                                3
Posypeme petrželkou. Rybí maso vykostíme, nakrájíme a vložíme do polévky.
 - 
                                4
Podáváme s osmaženými kostičkami žemle.