Chilaly

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 300 g Sýr Eidam cihla 40%
  • 1 kávová lžička Máslo čerstvé
  • 0.25 ks Cibule
  • 1 ks Rajčata
  • 0.25 ks Paprikové lusky čerstvé
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř cayenský
  • 4 polévková lžíce Mléko polotučné
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 292 kcal
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 21 g
  • Sodík 80 mg
  • Bílkoviny 24 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 117.8 mg
  • Draslík 85.8 mg
  • Vláknina 719.7 mg
  • Vitamín A 719.7 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 7.1 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na rozehřátém másle podusíme jemně nakrájenou cibuli. Přidáme očištěnou, nadrobno nasekanou papriku, dužinu z oloupaného rajčete, nastrouhaný sýr, mléko, vejce, sůl a pepř. Za stálého míchání dusíme, až směs zhoustne.

Komentáře k receptu