Pěna ze zvěřiny s křenem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Máslo čerstvé
  • 300 g Srnčí maso pečené
  • 2 špetka Sůl
  • 2 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Jalovec
  • 1 polévková lžíce Kečup
  • 1 polévková lžíce Křen
  • 2 polévková lžíce Marmeláda rybízová
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 332 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 23 g
  • Sodík 156 mg
  • Bílkoviny 27 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 30 mg
  • Draslík 232.1 mg
  • Vláknina 255.5 mg
  • Vitamín A 255.5 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.9 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 31.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Změklé máslo ušleháme s rybízovou marmeládou, vmícháme maso ze zvěřiny, které jsme umleli. Zašleháme kečup, jemně ustrouhaný křen, sůl a koření.

Komentáře k receptu