Tvarohová pomazánka s vejci a eidamem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 23 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Máslo čerstvé
  • 200 g Sýr Eidam cihla 30%
  • 100 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
  • 500 ml Voda pitná
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 0.25 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 1 polévková lžíce Pažitka
  • 1 polévková lžíce Hořčice plnotučná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 368 kcal
  • Sacharidy 2 g
  • Tuky 31 g
  • Sodík 143 mg
  • Bílkoviny 19 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 152.7 mg
  • Draslík 48.5 mg
  • Vláknina 183.1 mg
  • Vitamín A 183.1 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.7 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 33.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Pažitku nakrájíme nadrobno, sýr jemně nastrouháme, vařená vejce ustrouháme na hrubém struhadle.

  • 2

    Změklé máslo smícháme se sýrem, hořčicí, pivem a vejci. Do směsi vmícháme pažitku a osolíme a opepříme. Dobře promícháme.

Komentáře k receptu