Pasta z ementálu s pivem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 12 minut
Počet porcí: 3

Suroviny

  • 250 g Sýr Ementál (Primátor)
  • 50 g Arašídy
  • 200 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
  • 1 kávová lžička Solamyl - bramborový škrob
  • 0.25 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 2 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • 1 polévková lžíce Hořčice plnotučná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 548 kcal
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 44 g
  • Sodík 132 mg
  • Bílkoviny 28 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 91 mg
  • Draslík 1.1 mg
  • Vláknina 2877.5 mg
  • Vitamín A 2877.5 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 1.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 29.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V rendlíku rozpustíme máslo, vmícháme pivo se solamylem, nastrouhaný sýr, hořčici, ochutíme solí a pepřem. Zahříváme za stálého míchání, až se utvoří kompaktní hmota. Na závěr vmícháme burské oříšky a pod fólií necháme pomazánku do druhého dne v chladničce uležet.

Komentáře k receptu