Zvěřinová směs na topinky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 45 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Houby čerstvé
  • 500 g Kančí kýta
  • 800 ml Voda pitná
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 0.25 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Feferony
  • 3 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 189 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 5 g
  • Sodík 115 mg
  • Bílkoviny 30 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 297.6 mg
  • Vláknina 4145.6 mg
  • Vitamín A 4145.6 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 8 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do vroucí vody vložíme maso a houby a uvaříme. Cibuli nakrájíme na kostky, česnek prolisujeme, feferonku zbavíme semen a nakrájíme na nudličky.

  • 2

    Prochladlé maso, houby a cibuli umeleme. Do směsi přidáme česnek, feferonku, pepř, sůl a dobře promícháme. Pod fólií necháme v chladničce uležet.

Komentáře k receptu