Hermelínová pomazánka s jablky

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Sýr Hermelín (Camember, Encián)
  • 2 ks Jablka
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 200 kcal
  • Sacharidy 14 g
  • Tuky 14 g
  • Sodík 59 mg
  • Bílkoviny 6 g
  • Uhlovodany 14 g
  • Cholesterol 27 mg
  • Draslík 108 mg
  • Vláknina 3839.8 mg
  • Vitamín A 3839.8 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4.6 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 11.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Oloupaná a omytá jablka spolu se sýrem nahrubo nastrouháme do misky. Vmícháme změklé máslo, podle chuti osolíme a opepříme.

  • 2

    Pomazánku můžeme podávat s čerstvým pečivem.

Komentáře k receptu