Pomazánka pivní

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 100 g Máslo pomazánkové
  • 200 g Sýr Krkonošský pivní
  • 20 g Cibulka jarní
  • 100 g Majonéza
  • 300 g Tvaroh měkký
  • 1 kávová lžička Paprika mletá sladká
  • 0.5 kávová lžička Paprika mletá pálivá
  • 2 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 dl Pivo světlé 10% 3,9% obj.
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 326 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 27 g
  • Sodík 159 mg
  • Bílkoviny 15 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 18 mg
  • Vláknina 324.5 mg
  • Vitamín A 324.5 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.8 mg
  • Vitamín E 2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Tvaroh dáme do misky. Přidáme pivní sýr a vidličkou obě suroviny rozmačkáme. Přimícháme pomazánkové máslo a dále mícháme. Za stálého míchání přiléváme pivo. Potom vmícháme majonézu, přisypeme mletou sladkou a pálivou papriku a opět promícháme.

  • 2

    Nakonec do pomazánky přimícháme drobně nasekanou jarní cibulku, dochutíme solí, pepřem a ještě jednou promícháme.

  • 3

    Hotovou pomazánku udržujeme v lednici.

Komentáře k receptu