Pomazánka z moravanky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Salám jemný
  • 250 g Moravanka
  • 200 ml Majonéza
  • 3 ks Vejce slepičí
  • 1 ks Cibule
  • 5 ks Brambory vařené
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 666 kcal
  • Sacharidy 26 g
  • Tuky 57 g
  • Sodík 764 mg
  • Bílkoviny 13 g
  • Uhlovodany 26 g
  • Cholesterol 224 mg
  • Draslík 498.8 mg
  • Vláknina 4850 mg
  • Vitamín A 4850 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 19.1 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Zeleninu slijeme a najemno nasekáme. Pokud chceme pomazánku méně pikantní, vyndáme feferonku.

  • 2

    Přidáme najemno nasekanou cibuli a ostatní suroviny nastouháme na hrubém struhadle.

  • 3

    Spojíme majonézou, dochutíme solí a pepřem a necháme chvíli odležet.

Komentáře k receptu