Čertova pomazánka

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 50 g Majonéza
  • 1 kávová lžička Hořčice
  • 0.5 ks Cibule
  • 1 ks Makrela uzená
  • 1 ks Okurky nakládané
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 1 ks Paprika sterilovaná
  • 1 špetka Sůl
  • 2 špetka Pepř černý mletý
  • 1 polévková lžíce Citronová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 457 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 33 g
  • Sodík 2478 mg
  • Bílkoviny 32 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 207 mg
  • Draslík 661.2 mg
  • Vláknina 4751 mg
  • Vitamín A 4751 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 43.7 mg
  • Vitamín E 1.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Uzenou makrelu vykostíme a zbavíme kůže. Maso umeleme spolu s vejci vařenými natvrdo, s oloupanou cibulí a okapanou nakládanou paprikou.

  • 2

    Vše v míse spojíme majonézou, přimícháme nadrobno nakrájenou okurku, lžičku hořčice a citronovou šťávu. Promícháme, opepříme a jen mírně osolíme (makrela je slaná).

  • 3

    Před podáváním necháme pomazánku v chladu proležet.

Komentáře k receptu