Tagliatelle s lanýži

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Těstoviny Tagliatelle
  • 65 g Sýr Parmezán
  • 135 g Máslo čerstvé
  • 1 ks Lanýž
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 673 kcal
  • Sacharidy 74 g
  • Tuky 33 g
  • Sodík 419 mg
  • Bílkoviny 19 g
  • Uhlovodany 74 g
  • Cholesterol 51.6 mg
  • Draslík 24.9 mg
  • Vláknina 5317.3 mg
  • Vitamín A 5317.3 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.4 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 37.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Máslo rozpustíme za mírné teploty, přidáme česnek a necháme zahřívat do zezlátnutí. Poté přecedíme.

  • 2

    Těstoviny uvaříme dle návodu, slité potom polijeme přepuštěným máslem, osolíme, opepříme a posypeme strouhaným parmezánem.

  • 3

    Vše promícháme.

  • 4

    Těstoviny podáváme posypané tenounce krájenými lanýži.

Komentáře k receptu