Uzení pstruzi

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 300 g Kompot brusinkový
  • 80 g Křen
  • 600 g Pstruh uzený
  • 200 ml Smetana 33% (šlehačka)
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 521 kcal
  • Sacharidy 41 g
  • Tuky 17 g
  • Sodík 92 mg
  • Bílkoviny 36 g
  • Uhlovodany 10 g
  • Cholesterol 158.5 mg
  • Draslík 764.2 mg
  • Vláknina 1280 mg
  • Vitamín A 1280 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 31.2 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Smetanu dotuha ušleháme a zlehka promícháme s nastrouhaným křenem.

  • 2

    Uzené pstruhy naporcujeme, upravíme na talíře a podáváme s křenovou šlehačkou a brusinkovým kompotem.

Komentáře k receptu