Rajčatová bruschetta

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 300 g Rajčata
  • 50 g Bazalka
  • 6 g Sůl
  • 4 g Pepř černý mletý
  • 30 g Olivy černé
  • 50 ml Olej olivový extra panenský
  • 6 ks Bageta
  • 2 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 859 kcal
  • Sacharidy 145 g
  • Tuky 19 g
  • Sodík 2060 mg
  • Bílkoviny 30 g
  • Uhlovodany 145 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 478.7 mg
  • Vláknina 14190 mg
  • Vitamín A 14190 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 8.9 mg
  • Vitamín E 0.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 9.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Půlky chleba nebo bagety potřeme olejem a ogrilujeme z obou stran dokřupava. Do misky dáme rajčata, česnek, listy bazalky, sůl a pepř a ručním mixérem lehce pomixujeme, aby zůstaly kousky zeleniny. Vmícháme olivový olej a vytvořenou směs navršíme bohatě na půlky chleba. Ozdobíme kolečky černých oliv.

Komentáře k receptu