Marinované broskve

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 8

Suroviny

  • 150 g Šunka dušená
  • 1 kávová lžička Pepř černý celý
  • 4 ks Broskve
  • 1 ks Pomeranče
  • 1 ks Citrony
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 82 kcal
  • Sacharidy 14 g
  • Tuky 2 g
  • Sodík 1 mg
  • Bílkoviny 5 g
  • Uhlovodany 14 g
  • Cholesterol 9.4 mg
  • Draslík 251.7 mg
  • Vláknina 5803.8 mg
  • Vitamín A 5803.8 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 29.2 mg
  • Vitamín E 0.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté broskve rozpůlíme, vypeckujeme a dužinu nakrájíme na čtvrtky.

  • 2

    Smícháme šťávu z citronu a pomeranče a přidáme na kostičky nakrájenou kůru z obou plodů. Okořeníme nadrceným pepřem a zálivkou přelijeme broskve. Necháme asi 30 minut odležet.

  • 3

    Broskve zabalíme do rozpůlených plátků šunky a znovu opepříme.

Komentáře k receptu