Úhoř jako předkrm
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 705 kcal
 - Sacharidy 57 g
 - Tuky 40 g
 - Sodík 711 mg
 - Bílkoviny 24 g
 - Uhlovodany 14 g
 - Cholesterol 92.7 mg
 - Draslík 237.1 mg
 - Vláknina 9918.3 mg
 - Vitamín A 9918.3 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 10.4 mg
 - Vitamín E 1.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Ryby očistíme, zbavíme kůže a nakrájíme na špalíčky. Vývar přivedeme k varu a vložíme do něj kousky úhoře. Přisypeme posekané bylinky, bobkový list, prolisovaný česnek a tymián. Přilijeme bílé víno a povaříme 30 minut. Scedíme a necháme vychladnout.
 - 
                                2
Podáváme jako předkrm s bílým pečivem a zeleninovou omáčkou.