Kompotové broskve s křenovou pěnou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 160 g Lučina smetanový sýr
  • 200 ml Smetana 33% (šlehačka)
  • 8 ks Broskve
  • 1 špetka Sůl
  • 0.5 polévková lžíce Křen
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 416 kcal
  • Sacharidy 37 g
  • Tuky 29 g
  • Sodík 59 mg
  • Bílkoviny 7 g
  • Uhlovodany 34 g
  • Cholesterol 55 mg
  • Draslík 690.4 mg
  • Vláknina 10888 mg
  • Vitamín A 10888 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 25.7 mg
  • Vitamín E 2.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Půlky broskví vyjmeme z nálevu a necháme dobře okapat. V misce rozšleháme se lžící smetany lučinu, jemně nastrouhaný křen přimícháme k sýru a směs osolíme špetkou soli.

  • 2

    Zbylou smetanu dobře rozšleháme dopevna a vmícháme do lučiny. Pěnou plníme okapané broskve.

Komentáře k receptu