Broskvový salát ve víně
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 262 kcal
 - Sacharidy 30 g
 - Tuky 9 g
 - Sodík 18 mg
 - Bílkoviny 5 g
 - Uhlovodany 30 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 375.9 mg
 - Vláknina 5000 mg
 - Vitamín A 5000 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 11 mg
 - Vitamín E 1.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V hrnci přivedeme k varu vodu a přelijeme jí broskve, které máme v misce. Necháme je trochu vychladnout a oloupeme. Potom broskve rozpůlíme, vyhodíme pecky a nakrájíme na malé kousky. Posypeme vanilkovým a moučkovým cukrem, zalijeme vychlazeným vínem. Misku přiklopíme, vložíme ji do lednice 30 minut chladit.
 - 
                                2
Mandlové lupínky vložíme do suché teflonové pánvičky a opražíme je.
 - 
                                3
Vychlazený salát rozdělíme do salátových mističek, ovoce posypeme praženými mandlemi a salát podáváme.