Nádivka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 256 kcal
 - Sacharidy 1 g
 - Tuky 18 g
 - Sodík 98 mg
 - Bílkoviny 22 g
 - Uhlovodany 0 g
 - Cholesterol 26.3 mg
 - Draslík 22.8 mg
 - Vláknina 399.2 mg
 - Vitamín A 399.2 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.2 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Alobal z jedné strany potřeme olejem.
 - 
                                2
Cuketu oloupeme, jemně nastrouháme a přes síto zbavíme vody. Salám nakrájíme na kostičky, sýr nahrubo nastrouháme.
 - 
                                3
Všechny suroviny v míse promícháme, navrstvíme na olejem potřenou stranu alobalu, dobře zabalíme a v troubě předehřáté na 150 °C pečeme zhruba 40 minut.