Nádivka

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 60 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 150 g Sýr Eidam cihla 40%
  • 250 g Šunkový salám
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Paprika mletá sladká
  • 1 ks Cuketa
  • 2 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Majoránka
  • 0.5 polévková lžíce Olej rostlinný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 256 kcal
  • Sacharidy 1 g
  • Tuky 18 g
  • Sodík 98 mg
  • Bílkoviny 22 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 26.3 mg
  • Draslík 22.8 mg
  • Vláknina 399.2 mg
  • Vitamín A 399.2 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.2 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Alobal z jedné strany potřeme olejem.

  • 2

    Cuketu oloupeme, jemně nastrouháme a přes síto zbavíme vody. Salám nakrájíme na kostičky, sýr nahrubo nastrouháme.

  • 3

    Všechny suroviny v míse promícháme, navrstvíme na olejem potřenou stranu alobalu, dobře zabalíme a v troubě předehřáté na 150 °C pečeme zhruba 40 minut.

Komentáře k receptu